Добро дошли на Српску енциклопедију

Разлике

Овде су приказане разлике између изабране ревизије и тренутне верзије странице.

Постави везу ка овом компаративном приказу

Обе стране последње ревизије Претходна ревизија
агенција_за_шуме_републике_српске [2016/12/21 22:42]
жељко_тодоровић Сређивање
агенција_за_шуме_републике_српске [2019/01/05 18:02] (тренутно)
жељко_тодоровић
Линија 3: Линија 3:
  
 ===== Организација ===== ===== Организација =====
- 
 На челу Агенције за шуме налазио се директор. Он је представљао Агенцију и руководио њеним радом, а одговоран је био [[Министарство пољопривреде,​ шумарства и водопривреде Републике Српске|министру пољопривреде,​ шумарства и водопривреде]]. Испод њега су се налазили помоћници директора,​ који су руководили секторима,​ и начелници одјељења. На челу Агенције за шуме налазио се директор. Он је представљао Агенцију и руководио њеним радом, а одговоран је био [[Министарство пољопривреде,​ шумарства и водопривреде Републике Српске|министру пољопривреде,​ шумарства и водопривреде]]. Испод њега су се налазили помоћници директора,​ који су руководили секторима,​ и начелници одјељења.
  
Линија 10: Линија 9:
 Организационе јединице у сједишту биле су Сектор за управљање и газдовање шумама и Сектор за економске,​ правне и опште послове. У саставу сектора налазила су се одјељења. Изван сједишта оснивале су се подручне јединице. Њихова сједишта су била у [[Мркоњић Град|Мркоњић Граду]],​ [[Власеница|Власеници]] и [[Фоча|Фочи]]. Организационе јединице у сједишту биле су Сектор за управљање и газдовање шумама и Сектор за економске,​ правне и опште послове. У саставу сектора налазила су се одјељења. Изван сједишта оснивале су се подручне јединице. Њихова сједишта су била у [[Мркоњић Град|Мркоњић Граду]],​ [[Власеница|Власеници]] и [[Фоча|Фочи]].
  
-===== Надлежности ​===== +===== Дјелокруг ​=====
 Агенција за шуме Републике Српске вршила је стручне и техничке послове који су се односили на:​((Члан 44. Закона о републичкој управи („Службени гласник Републике Српске“,​ број 118/08) )) Агенција за шуме Републике Српске вршила је стручне и техничке послове који су се односили на:​((Члан 44. Закона о републичкој управи („Службени гласник Републике Српске“,​ број 118/08) ))
   * израду планских докумената;​   * израду планских докумената;​
Линија 28: Линија 26:
   * као и друге послове у складу са законом и другим прописима.   * као и друге послове у складу са законом и другим прописима.
  
-===== Види још ​=====+===== Сродни чланци =====
   * [[Шуме Републике Српске]]   * [[Шуме Републике Српске]]
   * [[Министарство пољопривреде,​ шумарства и водопривреде Републике Српске]]   * [[Министарство пољопривреде,​ шумарства и водопривреде Републике Српске]]
Штампање