Корисничке алатке

Алатке сајта


милорад_софренић

Милорад Софренић

Милорад
Софренић

Рођење:
1. фебруар 1959.
Бродац Горњи
код Бијељине, ФНРЈ

Познат као:
политичар
и спортски радник

Милорад Софренић (Бродац Горњи код Бијељине, ФНРЈ, 1. фебруар 1959), српски политичар, економиста и спортски радник. Садашњи је директор Центра за социјални рад Бијељина и функционер СДС Семберија.

Бивши је начелник Одјељења за финансије Градске управе Бијељина, потпредсједник Фудбалског савеза Босне и Херцеговине и функционер Српске демократске странке (СДС).

Биографија

Милорад Софренић је рођен 1. фебруара 1959. године у Горњем Бродцу код Бијељине, ФНРЈ (данас Република Српска). Дипломирао је на Економском факултету у Београду (1983). Наступао је за ФК „Јединство” Бродац од 1975. до 1988, а касније је био потпредсједник клуба. У периоду од 1987. до 2005. године био је фудбалски судија.

Милорад Софренић је био дугогодишњи начелник Одјељења за финансије Градске управе Бијељина испред Српске демократске странке (СДС). У периоду од 2016. до 2020. обављао је функцију првог потпредсједника Фудбалског савеза Босне и Херцеговине, а раније и функцију првог потпредсједника Фудбалског савеза Републике Српске. Садашњи је директор Центра за социјални рад Бијељина испред СДС Семберија. Члан је Извршног одбора Фудбалског савеза Босне и Херцеговине.1)

Сродни чланци


Milorad Sofrenić
Milorad Sofrenic

милорад_софренић.txt · Последњи пут мењано: 2021/10/03 16:19